Здравейте,нов съм в този форум,радвам се,че го намерих,а сега на въпроса,карам Алфа 166,2.4 JTD, '99 г.,136 к.с.,трябва да сменям долен преден носач и подгряващи свещи,моля дайте ми съвет за качествени части,в случая носач и свещи,интересуваме максимално качество,без значение от цената,препоръчват ми какво ли не-Бош,Беру,Денса,NJK,искам максимално качество,повтарям-без значение от цената,трябва ми най-доброто,благодаря Ви предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за подгряващи свещи и долен носач
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеЗа свещи не съм сменял,но колегите ще кажат.За носача около 200 лв аз слагам Оптимал 40К и още не се е разбил.За мен е добър.
Колега ,откъде може да се вземат тези носачи....и като производство какви са ?alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Ми казват че били швабен,на мен ми ги доставя баджанака.Ако искаш и в София продават разни марки но Оптимал не съм срещал.
Ако искаш казвай ще ти взема.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеМи казват че били швабен,на мен ми ги доставя баджанака.Ако искаш и в София продават разни марки но Оптимал не съм срещал.
Ако искаш казвай ще ти взема.
Ok колега ,ще ти пиша едно ЛС...alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщениеКолега ,откъде може да се вземат тези носачи....и като производство какви са ?
За какво ти е да търсиш носачи? Отиваш в сервиза и те ти го доставят и ти го сменят.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми аз моите ги взимам от ... сервиза
За какво ти е да търсиш носачи? Отиваш в сервиза и те ти го доставят и ти го сменят.alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщениеКолега, винаги ценя твоите мнения,и може би и сега си прав ,но все пак аз предпочитам лично да си купувам частите и да ги давам на маисторите ,за да знам какво ми слагат на колата.
Защо да ходи и да купува нещо, от което не разбира?
Ти като знаеш от къде, какво и т.н., и искаш да си спокоен, си ги вземи лично
Разлика няма, важното е да вози като кораб след товаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеРазлика няма, важното е да вози като кораб след товаВъпросния младеж кара CLK 2005г. 200 компресор и после по светофарите го направих луд
Comment
-
Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщениеКолега, винаги ценя твоите мнения,и може би и сега си прав ,но все пак аз предпочитам лично да си купувам частите и да ги давам на маисторите ,за да знам какво ми слагат на колата.
В този смисъл, моето правило е: намери си майстори, които разбират и са съвестни и ги ползвай не само като чифт ръце, но и като консултанти. Това разбира се си има съответната цена, но скъпото излиза евтино, когато те спаси от "моторен тоталише щетише" или други "непредвидени" проблеми, които са "непредвидени" просто заради незнанието, некадърността или неебателността на някой майстор.
Comment
-
носачите, които ти е сложил Тони във Ванто, са TRW, и като че ли наистина са най-доброто което може да се сложи на 166 (като се има предвид че те се слагат и оригинално). цената е нещо от типа 350лв единия
за подгревни свещи, масово се слагат Искра, словения, цената е ок. 10тина лева едната, има ги в магазините на Т&Н
и да ти кажа, тоя подход - да слага квото майстора прецени, не е лош, НО и нищо не пречи да поназнайваме по нещичкоLast edited by valjo; d.m.y г., 15:09.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение..... и да ти кажа, тоя подход - да слага квото майстора прецени, не е лош, НО и нищо не пречи да поназнайваме по нещичко
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеносачите, които ти е сложил Тони във Ванто, са TRW, и като че ли наистина са най-доброто което може да се сложи на 166 (като се има предвид че те се слагат и оригинално). цената е нещо от типа 350лв единия
Анджък
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеи да ти кажа, тоя подход - да слага квото майстора прецени, не е лош, НО и нищо не пречи да поназнайваме по нещичкоПървоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеИ аз съм на това мнение затова и винаги питам какво се слага и т.н.Last edited by Коки; d.m.y г., 12:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАнджък
И аз питам, не е да не се интересувам. Става дума, че Бобо примерно или Тони знае какви марки от съответната част или консуматив има на пазара и кое е най-добро. Така че аз питам: "кое ще ми препоръчаш" и си решавам - това, Вале, не е точно "квото майстора прецени".
и каза че си душманин и такива кат нас двамата требело ненам си къде да ни слагат'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
може би не му е мястото тук, но ето един испански сайт за части в интернет, поне цените могат да се сравняват.има картинки на самите части.
http://www.oscaro.es/catalogo.asp?ID...n=1263#c702432
Comment
Comment